Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB ViaBill MobilePay

Om os

Dansk design

Hos Samilla brænder vi for modetøj, brugskunst og livsstil. Vi startede butikken i 2014 i Hanstholm i Thy med en vission om at tilbyde vores kunder tøj, sko og brugskunst fra danske designere. De danske produkter bæger præg af stilrent og skandinavisk design og en kvalitet der er i top. Vi vil tilbyde vores kunder de absolut bedste varer på markedet – og derfor skal de være danske.

 

Vission om dansk design lever stadig videre i dag, hvor største delen af vores brands er danske. Vi er ofte på messer, hvor vi lader os inspirere af nye danske brands, som vi falder for og derfor gerne vil tilbyde vores kunder. Det betyder også at vores produktsortimenter og udvalg er blevet betydeligt større siden 2014 – og det fortsætter med at stige.   

 

Bæredygtighed

I dag har vi også øget fokus på bæredygtighed. Vi elsker naturen og ønsker at tage et ansvar overfor planeten og følge den mere miljørigtige udviklingen i modeverdenen. Derfor har vi også fået en lang række af brands som er miljøvenlige og som produceres under bæredygtige forhold. Vi har et ønske om at sætte så lille et aftryk på planeten som muligt. Derfor er alle vores produkter også nøje udvalgte, så de er tidsløse og af høj kvalitet. Du kan derfor bruge det igen og igen – sæson efter sæson.  

 

Alt indenfor modetøj, brugskunst og livsstil

Hos Samilla finder du alt indenfor modetøj, brugskunst og livsstil. Vi har et bredt udvalg og bestræber os på at have noget til enhver smag og stil.

Vi forhandler tøj til den modebevidste kvinde og mand. Vi følger med i tidens trends og tendenser. Vi har altid en finger på pulsen, så vi ved hvad der rør sig indenfor modeverdenen. Vi har et bredt udvalg af tøjmærker. Her findes der tøj af fineste kvaliteter i mange forskellige designs. Du finder alt fra klassiske og stilrene designs  til de mere farverige designs med flotte prints. Hos Samilla har vi tøj til enhver smag og stil – så man har mulighed for at udtrykke sig selv.

 

Vi har også et bredt udvalg indenfor brugskunst og livsstil. Størstedelen er selvfølgelig fra danske designere og mærker. Vi forhandler både de gamle klassiske brands og nogle af de nye mærker på markedet. Vi opdatere hele tiden sortimentet, når vi bliver inspireret på messer. Vi har noget til enhver smag, som med garanti vil skabe glæde at få med hjem.